Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Voor het aannemen van ons boeking werkt FrietjePlus op volgorde aangaande binnenkomst betreffende de aanvraag, FrietjePlus probeert uw aangevraagde tijdstip zoveel mogelijk te respecteren, echter hieraan mogen geen rechten geraken ontleend.

Heb je binnenkort ons reden voor ons feestje en wensen zijn je dit bikken voor een gasten verzorgen? Vervolgens is een snackkar huren de ideale oplossing. Dit huren aangaande ons snackkar is uitstekende gelegenheid om jouw gasten te voorzien van een maaltijd.

Het lijkt te lukken aangezien de friet wordt altijd vol bevlogenheid ontvangen. Een Frietfiets kan zijn wit en bezit ons compacte, vriendelijke en unieke uitstraling.

Hygiëne staat voor Denies heel hoog in dit vaandel. Wij wensen ervoor dat een frietwagens continue proper gehouden worden, vooral verder tussen het bakken via.

Verras de bruiloftsgasten met een snack surprise party! Geen te chique liflafjes, maar gewoon een (h)gunstige puntzak friet na afloop van ons intiem event. Het kan zijn voor iedereen ons onverwachte, doch bijzonder opwindende afsluiter met uw mooiste dag.

Want zeg nou zelf, wie houdt er niet betreffende friet en een hete snack? Een frituur komt volkomen op locatie naar wens. Dit kan bij jou in de achtertuin bestaan, op de oprit, op een feestlocatie of ergens in een park. Niets is te gek en er kan altijd meegedacht geraken. Elke dag in een week kun je ons frituur op de feest huren.

Afhankelijk over dit aantal porties, zijn we iedere keer klik hier twee uur voor het uitserveren aanwezig omdat we een frieten ter plekke snijden en voorbakken.

Verschillende willen juist weer heel wat keuzemogelijkheden. Voor iedereen kan een aangepast menu gemaakt worden, waarop ook een prijzen aangepast worden. In een meeste gevallen staat dit volgende op dit menu:

De mooie prijzen bestaan incluis een benodigde middelen, een medewerkers en de frietwagen aan huis. Is de locatie minder dan 20 kilometer aangaande Eindhoven? Dan hoeft u verder alsnog weleens nauwelijks reiskosten te betalen.

U kunt het aanbod van snacks en friet vervolgens kiezen uit meerdere pakketten. Een prijzen daarvan afwijkingen ieder pakket. U heeft de prijs betreffende dit frietkot in Maastricht uiteraard compleet zelf in hand. Vooral omdat we een prijs tevoren met u afspreken.

Omdat ieder feestje anders is, produceren we voor u dan ook gaarne ons passende en vrijblijvende aanbieding op maat.

  En dan ben jouw alang vlug  duurder uit dan ons professionelere installatie met microfiltratiesysteem. En vanzelfsprekend moet jouw ook ons afzuiginstallatie hebben.

Wil jij een uitgebreid menu betreffende verscheidene soorten friet, al die snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal jouw logischerwijze verdere. Voor ieder budget kan zijn er wat mogelijk. Wil jij precies begrijpen hetgeen dit zal onkosten? Aarzel vervolgens niet en neem meteen contact op.

Verlangen is jij ons breedvoerig menu betreffende meerdere soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze meer. Voor elk budget kan zijn daar hetgeen geoorloofd. Verlangen is je precies weten wat het gaat onkosten? Aarzel vervolgens ook niet en neem meteen aanraking op.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar